Heb je een grotere maat en draag je graag een bikini?

Ken je het merk Disisme? Dit leuke, gekke, hippe merk wordt ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Jacqueline Struik. Zij staat bekend om haar extravagante prints. Zo weet ik nog dat wij de eerste bh's van haar in onze collectie hadden. Bh's met een print van Engelse drop er op. Jacqueline denkt lekker out of the box.
Dit jaar heeft zij enkele bikini's ontworpen. Vorig jaar heb ik hier een proefmodel van mogen testen. De bikini ging mee naar Frankrijk en zat fantastisch. Ik kon de top gewoon als bh dragen.
Door mijn enthousiasme hebben we drie series besteld voor de zomer van 2017. Ze zijn stevig en zoals Jacqueline zelf zegt; De bikinitop is een beach bra; looks like a bikini, wears like a bra.
De prijzen zijn ook goed. Voor een totale bikini betaal je net onder de 100 euro. De broekjes die er bij verkocht worden zijn lekker hoog en kleden mooi af.
De maten gaan van 46 t/m 54 in D t/m I-cup. De bikini's staan nog niet in onze webshop maar heb je interesse? Bezoek dan onze winkel in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem of stuur een mail naar info@xllingerie.nl